online slots game malaysia
Bosna i HercegovinaVijesti

Islamic Relief BiH poziva na podršku ramazanske akcije prikupljanja i podjele pomoći

Islamic Relief Bosne i Hercegovine pokrenuo je svoju tradicionalnu ramazansku akciju prikupljanja sredstava za kupovinu ramazanskih paketa. Prikupljena sredstva biće utrošena za kupovinu prehrambenih namirnica kojima se želi olakšati ovaj sveti mjesec najugroženijem stanovništvu širom Bosne i Hercegovine. Cilj je prikupiti sredstva i podijeliti pakete za 17.000 najranjivijih korisnika.

Cijena jednog ramazanskog paketa je 50 KM i sadržaj paketa dovoljan je za pokrivanje potreba četveročlane porodice za 15 dana.

Zahvaljujući podršci donatora, Islamic Relief je prošle godine obezbijedio ramazanske pakete za preko 9.600 korisnika u BiH i omogućio sretnije dane kroz redovna stipendiranja za 1.682 djece u našoj domovini!

Ovog ramazana 895 korisnika iz 31 zemlje širom svijeta uključujući Jemen, Mijanmar, Siriju, Somaliju i Palestinu dobiće ramazanske pakete koji su donirani iz Bosne i Hercegovine.

Uz prikupljanje sredstava za prehrambene namirnice, ovog ramazana iz Islamic Relief-a podsjećaju i na potrebe pomaganja djeci bez jednog ili oba roditelja kao i na pomaganje najugroženijih stanovnika Jemena, Sirije i Palestine.

Uz poruku Mi smo Jedno – podijeli svoj ramazan Islamic Relief poziva sve koji su u mogućnosti da daju svoj doprinos ovoj ramazanskoj akciji doniranjem sredstava ili prehrambenih namirnica i podrže ih u naporima da ovog ramazana pomognu još više!

Vašu podršku možete pružiti na sljedeće načine:


Uplatom na račun: 186 000 107 243 4061
Primalac: Islamic Relief Worldwide Engleska Sarajevo
Adresa: Jukićeva 75, Sarajevo
Svrha uplate: Navedite akciju koju želite podržati + Vaš kontakt broj ili email ukoliko želite biti informisani o projektima i radu IR-a
🏠 Lično u uredu: Jukićeva 75, Sarajevo
🌐 Online putem web stranice: www.islamic-relief.ba

Više informacija možete dobiti putem maila donacije@islamic-relief.ba ili putem telefona 062/000-120

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia