online slots game malaysia
SarajevoVijesti

Gradsko vijeće Sarajeva odobrilo izgradnju novog pješačkog mosta iza Doma zdravlja “Omer Maslić”

Gradski vijećnici su dali podršku gradonačelnici za pristupanje Projektu izgradnje pješačkog mosta iz ulice Bihaćka. Grad Sarajevo će poduzeti sve potrebne radnje i aktivnosti za uspješnu realizaciju Projekta, te u saradnji s Općinom Novo Sarajevo i drugim relevantnim subjektima, za Gradsko vijeće pripremiti tekst sporazuma koji će precizirati nosioca realizacije Projekta, ulogu ostalih subjekata, sredstva ulaganja, rokove izvođenja radova, način primopredaje mosta, način održavanja izgrađenog mosta, kao i sva druga pitanja od značaja za realizaciju Projekta.

Naime, novi pješački most trebao bi se graditi iz pravca ulice Bihaćka koja se nalazi u općini Novo Sarajevo, tačnije iza Doma zdravlja “Omer Maslić”. Odluka kojom Grad Sarajevo pristupa Projektu izgradnje pješačkog mosta iz ulice Bihaćka predstavlja važan korak u poboljšanju infrastrukture grada i olakšavanju pristupa zdravstvenim ustanovama, saopćeno je iz gradske uprave.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia