online slots game malaysia
SarajevoVijesti

Gradsko vijeće Grada Sarajeva u srijedu o prijedlogu budžeta za narednu godinu

Gradsko vijeće Grada Sarajeva održat će sjednicu u srijedu, 30. decembra, a na dnevnom redu bit će Prijedlog programa rada Vijeća za 2021. godinu, Prijedlog budžeta za 2021., Prijedlog odluke o izvršavanju budžeta za 2021. godinu, te Prijedlog odluke o utvrđivanju osnovice i boda za obračun plata u organima Grada Sarajeva za 2021. godinu.

Gradsko vijeće će razmatrati i Prijedlog odluke o davanju saglasnosti na Program obilježavanja 6. aprila – Dana Grada Sarajeva u 2021., Prijedlog programa međunarodne saradnje Grada za 2021., Prijedlog programa podizanja spomenika i umjetničkih skulptura od značaja za Grad Sarajevo kojima je Grad investitor za 2021. godinu.

Razmatrat će, između ostalog i prijedloge odluka o poklonu sanitetskih vozila doniranih od gradova Innsbrucka i Magdeburga, Prijedlog odluke o poklonu medicinske opreme, namještaja i mobilijara, Prijedlog odluke o utvrđivanju posebnog značaja za Grad Sarajevo za udruženja: Vijeće Kongresa bošnjačkih intelektualaca, Srpsko građansko vijeće – Pokret za ravnopravnost u BiH i Hrvatsko narodno Vijeće u BiH, te Prijedlog Plana održive urbane mobilnosti Kantona Sarajevo i Grada Sarajevo – SUMP, saopćeno je iz Gradskog vijeća Grada Sarajeva. 

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia