online slots game malaysia
Sarajevo

Gosti Špice: Softić-Kadenić, Hodžić, Godinjak, Bečarević..

U posljednjem ovosedmičnom izdanju Špice govorimo o aktuelnim i zanimljivim temama.

Gost Špice je Namik Hodžić, generalni sekretar Crvenog križa Federacije BiH s kojim ćemo razgovarati o prikupljanju i distribuiranju  pomoći za stradale u potresu u Turskoj i Siriji.

Gošća u studiu je i v.d. premijerka KS Darja Softić – Kadenić s kojom ćemo govoriti o usvojenom Nacrtu Budžeta KS za 2023.godinu, planovima i projektima kao i formiranju vlasti na nivou KS.

O najavljenom skraćenju školskog časa na 40 minuta razgovarat ćemo sa Merimom Bečarević iz Vijeća roditelja KS.

Mustafa Hasaković,  Stručni savjetnik za kvalitet i nadzor ZZO KS  reći će nam na koji način se ostvaruje pravo na medicinska pomagala za pacijente u KS.

Danas je godiŠnjica Eyof-a koji je u Sarajevu i Istočnom Sarajevu održan 2019.godine. O jednom od najvažnijih sportskih događaja za BiH razgovarat ćemo sa tadašnjim direktorom EYOF-a Senahidom Godinjakom.

Direktor Centra za rekreaciju i sport Općine Centar  Mirza Muzurović za Špicu će govoriti o rekonstukciji ovog Centra ali i najaviti nove projekte i aktivnosti.

Špica je u programu TVSA od 15:30 sati

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia