online slots game malaysia
SarajevoSport

Džaferović uputio poziv institucijama na svim nivoima vlasti u BiH da podrže sportske reprezentacije

Generalni sekretar Košarkaškog saveza u Bosni i Hercegovini Amer Čolan upoznao je predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Šefika Džaferovića sa izazovima pred kojima se nalazi Savez, kao i planovima za njihovo prevazilaženje. Prezentovan je kalendar predstojećih takmičenja na kojima će učestvovati košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine, te izražena jasna opredjeljenost za sportske uspjehe, jačanje Saveza i košarkaškog sporta u BiH.

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Šefik Džaferović zahvalio je Košarkaškom savezu BiH za izraženi entuzijazam, te naglasio ulogu i važnost sporta u društvu, naročito na polju promocije države BiH. Uputio je poziv institucijama na svim nivoima vlasti u BiH da podrže sportske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Predsjedavajući Džaferović je posebno ukazao na značaj razvoja i jačanja košarkaškog i uopće sporta za Bosnu i Hercegovinu i istakao potrebu finansiranja vrhunskog i reprezentativnog sporta na državnom nivou.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia