online slots game malaysia
SarajevoVijesti

Civilna zaštita Ilidža: Situacija stabilna

Situacija u odnosu na jutarnji presjek znatno je povoljnija. U mjesnim zajednicama u kojima su bili najveći izazovi, trenutna situacija je stabilna i nivo vode u osjetnom je padu, saopćeno je iz CZ Općine Ilidža.

Formirane su dežurne ekipe koje će zajedno sa općinskim načelnikom Nerminom Muzurom obilaziti teren tokom noći te pratiti i dalje stanje.

Dogovoreno je da će se tokom sutrašnjeg dana realizaciji treće faze aktivnosti. Formirane su ekipe koje će čistiti saobraćajnice sa kojih se povukla voda i omogućiti u potpunosti promet vozila. Takođe, formirane su ekipe koje će biti raspoređene na ispumpavanju i isušivanju vode u najpogođenijim objektima i lokalitetima.

Paketi hrane, vode, higijenskih potrepština će se nastaviti dodijeljivati građanima u potrebi putem mjesnih zajednica i jedinica službi civilne zaštite.

Još jednom apelujemo na građane i građanke da za sve informacije i u slučaju potrebe na terenu kontaktiraju Službu civilne zaštite ili mjesne zajednice kako bi ekipe odgovorile potrebama i zahtjevima građana i građanki.

Kontakt telefoni Službe civilne zaštite:

033/775-614

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia