online slots game malaysia
Sarajevo

Četverosjed na Bjelašnici ponovno u funkciji

Tokom prethodnog vikenda, zbog udara vjetra koji su ponegdje dostizali i jačinu od 133 km/h, na Bjelašnici četverosjed nije bio u funkciji. Nakon svih provjera i kontrola, četverosjed je uspostavio svoju potpunu funkciju.

Zbog mjera sigurnosti i predostrožnosti, a iz razloga što je tokom vikenda puhao je jak sjeverozapadni vjetar od preko 100 km/h, za oba dana vikenda šestosjed i četverosjed na Bjelašnici nisu bili u funkciji.

Iz Olimpijskog centra Bjelašnica i Igman zbog toga su uputili izvinjenje svim skijašima uz obećanje da ekipe nastavljaju da rade 24/7 na otklanjanju svih nedostataka.

Nakon svih potrebnih inžinjerskih provjera, četverosjed je ponovo uspostavio svoju potpunu funkciju i bezbjedan je za korišćenje.

“Danas su inženjeri firme Bartholet Maschinenbau AG otklonili sve nedostatke i četverosjed je uspostavio svoju potpunu funkciju. Također smo testirali četverosjed na jakim udarima vjetra i pokazalo se da instalacija radi i u teškim vremenskim uslovima, što je potvrda da je lokacija trase i izlazne stanice adekvatno prilagođena uslovima na Bjelašnici”, saopćili su iz OC Bjelašnica i Igman.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia