online slots game malaysia
Bosna i HercegovinaVijesti

Brtan za TVSA: Koncert grupe Zoster 7. jula u Jajcu

Reporterska ekipa TVSA javila se uživo iz kraljevskog grada Jajca.

Ono što ne bi trebalo propustiti je posjeta Jacu, pogotovo  7. jula za kad je planiran koncert  grupe Zoster u neposrednoj blizini slapova Plive.

 Televizija Sarajevo ovaj koncert će prenositi uživo u programu i putem interneta.

Radi promocije domaćih ljepota, medju kojima su svakako vodopadi u Jajcu, općinske vlasti odlučile su upriličiti brojne manifestacije, kako bi animirali bh građane da dodju u ovaj grad i naravno upoznaju brojne kulturno historijske znamenitosti.

Zbog stanja uzrokovanog pandemijom i posljedica koje izaziva u turističkom sektoru, građani su  pozvani da odmor provedu u BiH.

Inače, kroz Jajce protječu dvije živopisne rijeke, Vrbas i Pliva.

U samom centru grada rijeka Pliva se niz sedrenu stijenu obrušava u rijeku Vrbas, tvoreći veličanstveni vodopad, simbol Jajca.

Najbolji pogled na vodopad pruža vidikovac na ulazu u grad, u ulici Drugog zasjedanja AVNOJ-a i vidikovac ispod magistralnog puta Jajce-Banjaluka.

Direktor Agencije za kulturno-historijsku baštinu grada Jajca Anto Brtan pozvao je sve građane da posjete ovaj kraljevski grad i prelijepe slapove, te da odmor provedu u BiH.

Naše je najljepše

Pogledajte dio prirodnih ljepota koje ovaj grad nudi kao turistička destinacija

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia