online slots game malaysia
Bosna i Hercegovina

Bevanda i Macdonald o konstituirajućoj sjednici Zajedničkog upravnog odbora BiH i UN

Zamjenik predsjedatelja Vijeća ministara BiH i ministar financija i trezora Vjekoslav Bevanda održao je danas sastanak s rezidentnom koordinatoricom agencija Ujedinjenih naroda (UN) u BiH Ingrid Macdonald.

Glavna tema sastanka bila je održavanje konstituirajuće sjednice Zajedničkog upravnog odbora BIH i UN-a za realizaciju Okvira suradnje UN-a za održivi razvoj u BiH (2021-2025), kojim ministar Bevanda i rezidentna koordinatorica Macdonald kopredsjedavaju.

Sugovornici su se složili da je Okvir suradnje za održivi razvoj važan partnerski dokument Ujedinjenih naroda i Bosne i Hercegovine, kojim su definirani strateški prioriteti i načini njihove provedbe u cilju stvaranja boljeg životnog okruženja za građane Bosne i Hercegovine.

Prema dostavljenim podacima indikativna financijska projekcija realizacije Okvira razvojne pomoći UN i BiH iznosi 336,080,480 USD.

Ministar Bevanda i rezidentna koordinatorica Macdonald razgovarali su i o provedbi Zajedničkog programa jačanja infrastrukture za financiranje Ciljeva održivog razvoja u BiH, u okviru kojeg predstavnici Ujedinjenih naroda i institucija u BiH rade na izradi Strateškog okvira za financiranje ciljeva održivog razvoja. Također, sugovornici su se dotaknuli i tema koordinacije međunarodnih partnera u BIH i situacije u državi.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia