online slots game malaysia
BiznisVijesti

BBI banka dobitnica plakete ‘Zlatni BAM 2021’ za promotivne aktivnosti

Poslovno-finansijski magazin “Banke i biznis u BiH“ dodijelio je Bosna Bank International (BBI) posebnu Plaketu “Zlatni BAM“ – priznanje koje se već 19 godina dodjeljuje u okviru bankarskog sektora najuspješnim finansijskim instutucijama u BiH.

BBI banka “Zlatni BAM“ dobila je za promotivne aktivnosti, kao rezultat promotivnih i PR kampanja koje je organizirala tokom proteklih 12 mjeseci, radi unaprijeđenja komunikacije sa klijentima širom BiH.

Nagradu je u ime Uprave Bosna Bank International d.d. Sarajevo na svečanosti u Sarajevu primio Edin Brkić, koji je pri preuzimanju nagrada zahvalio i svim klijentima koji su BBI banci ukazali povjerenje.

– Nagrade su uvijek motivirajući faktor, a mi ćemo i dalje nastaviti biti na usluzi građanima u cijeloj BiH kroz naših 37 poslovnih jedinica, kao i putem naših digitalnih kanala komuniciranja i mogućnostima online apliciranja za usluge i finansijska sredstva, što se u vrijeme pandemije pokazalo vrlo efikasnim i istovremeno sigurnim za naše korisnike – kazao je Brkić.

BBI banka je proteklih pet godina dobila tri Zlatna BAM-a, od kojih su dva priznanja za aktivnosti Marketinga i komunikacija.

Direktor Marketinga i komunikacija BBI banke Dino Selimović istakao je da je posebno ponosan što BBI banka u jeku pandemije i ogromnih izazova s kojima se suočava privreda Bosne i Hercegovine, ali i cijelog svijeta, nije prekinula saradnju sa mnogobrojnim medijima i partnerima širom BiH koji su rado prenosili dobre i pozitivne vijesti.

– Zahvaljujem svim našim medijskim i drugim partnerima koji pomažu u ostvarenju ciljeva, misije i vizije BBI banke protekle dvije decenije – dodao je Selimović, saopćeno je iz BBI banke.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia