online slots game malaysia
SarajevoVijesti

Akademik Hanjalić dobitnik pojedinačne, a Komora medicinskih sestara-tehničara KS kolektivne Šestoaprilske nagrade

Gradsko vijeće Grada Sarajeva je razmotrilo i usvojilo Izvještaj o radu Odbora za dodjelu ,,Šestoaprilske nagrade Grada Sarajeva” u 2023. godini. Odbor za dodjelu „Šestoaprilske nagrade Grada Sarajeva“ u 2023. godini razmotrio je pristigle prijedloge za dodjelu Nagrade, te Gradskom vijeću uputio na razmatranje i konačno odlučivanje dva prijedloga odluka za dodjelu pojedinačne Nagrade i jedan prijedlog odluke za dodjelu kolektivne Nagrade.
Gradsko vijeće je, javnim glasanjem, odlučilo da je dobitnik pojedinačne „Šestoaprilske nagrade Grada Sarajeva“ u 2023. godini akademik Kemal Hanjalić, za doprinos u oblasti nauke i obrazovanja.

Gradsko vijeće je, javnim glasanjem, odlučilo da je dobitnik kolektivne „Šestoaprilske nagrade Grada Sarajeva“ u 2023. godini Komora medicinskih sestara – tehničara Kantona Sarajevo, za doprinos u oblasti zdravstva i socijalne zaštite.

Dobitnici nagrada će se promovisati i nagrade će im uručiti gradonačelnica i predsjedavajući Gradskog vijeća na Svečanoj sjednici Gradskog vijeća, u povodu Dana Grada Sarajeva – 06. aprila, saopćeno je iz gradske uprave.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia