online slots game malaysia
SportVijesti

Agencija za antidoping kontrolu BiH radi prema preporukama

Agencija za antidoping kontrolu Bosne i Hercegovine saopćila je da će postupati po preporukama i naredbama vladajućih struktura.

– Agencija za antidoping kontrolu Bosne i Hercegovine će postupati isključivo prema preporukama i naredbama Vijeća ministara Bosne Hercegovine, Koordinacionog tijela Bosne i Hercegovine za zaštitu i spašavanje, entitetskih, kantonalnih/županijskih, gradskih/opštinskih/općinskih štabova civilne zaštite, organa unutrašnjih poslova, zdravstvenih i drugih nadležnih organa u cilju zaštite javnog zdravlja, sigurnosti i zdravlja svih građana pa tako i sportsta, doping kontrolora i svih uključenih u proces borbe protiv dopinga – navodi se u saopćenju.

 Obzirom da su sportisti učestvovali na mogobrojnim domaćim i međunarodnim takmičenjima pa tako predstavljaju potencijalno rizičnu grupu za širenje virusa korona covid 19., pozivajusve sportiste na poštivanje mjera izolacije i ograničenog kretanja te svih mjera izdatih od nadležnih organa.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia