online slots game malaysia
SarajevoVijesti

Ademović i gradonačelnica Karić upriličili prijem za karate prvake, Sanjina i Saru Hukara

Predsjedavajući Gradskog vijeća Jasmin Ademović i gradonačelnica Grada Sarajeva Benjamina Karić su danas u Vijećnici organizovali prijem za Sanjina i Saru Hukara, članove Karate kluba Specijal, brata i sestru sa karakterom i obilježjima prvaka. Na samom početku predsjedavajući Ademović je naglasio da prijemi poput ovih inspirišu i čine ponosnim grad Sarajevo.
Sanjin Hukara je osvajač svjetske lige mladih u Veneciji, svjetske lige mladih na Kipru, u kategoriji juniora riječ je o višestrukom državnom, federalnom i balkanskom prvaku, a nedavno je osvojio i Grand prix u Samoboru. Uspjesi koji samo potvrđuju da će se u budućnosti raditi o jednom od najboljih bosanskohercegovačkih karatista.
A da je očito riječ o porodičnom blagu porodice Hukara, potvrđuje i Sara Hukara, višestruka državna, federalna i kantonalna prvakinja i osvajačica Balkanskog prvenstva za djecu 2022. i 2023. godine. Također, sigurno je da će Sara uskoro puniti stupce svih medija sa svojim uspjesima.
Predsjedavajući Ademović i gradonačelnica Karić su istakli da će Saru i Sanjina Hukaru Grad Sarajevo nagraditi za njihove uspjehe, kako bi mogli osigurati uvjete za još bolje rezultate i dalji razvoj.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia