online slots game malaysia
Vijesti

Kadrić o relaciji Sarajevo – Ploče: Ovo je najbolja konekcija iz Sarajeva ka moru, najefikasnija, najisplativija

Sezonski voz na relaciji Sarajevo – Ploče – Sarajevo ponovo će saobraćati i ove godine kao i prošle, nakon što je ponovo počeo sa saobraćanjem prvi put od 2013. godine.

Od 02.06. do 27.08. saobraćat će u danima vikenda, tačnije na lokaciji Sarajevo – Čapljina – Mostar – Ploče i nazad ka Sarajevu, što govori da građani, turisti mogu izabrati opciju jednodnevnog izleta do Mostara. O ovoj temi govorili smo sa Samirom Kadrićem, savjetnikom generalnog direktora Željeznica Federacije Bosne i Hercegovine

“U ova tri mjeseca u dane vikenda prevezli smo oko pet hiljada putnika što nam je dalo zapravo da sa kolegama iz Hrvatskih željeznica obnovimo ovu liniju i očekujemo da ćemo i ove godine imati isti ili čak veći broj prevezenih putnika”– kazao je Kadrić.

“Ovo je najbolja konekcija iz Sarajeva ka moru, najefikasnija, najisplativija”– zaključio je.

Ono čime se posebno ponosi jeste i rad na eliminaciji putničkih zamjerki koje pristižu, tako da je u roku od dva mjeseca uskoro gotov i projekat vrijedan 2.5 miliona KM gdje se postavljaju žičane ograde zbog učestalih odrona, što ujedno i povećava prije svega sigurnost na putovanju i putnika.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia