online slots game malaysia
Bosna i Hercegovina

Premijer Novalić posjetio Travnik – “Ovo nije predizborna priča, radi se o redovnoj pažnji”

Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Fadil Novalić posjetio je u Općinu Travnik gdje je s načelnikom Kenanom Dautovićem razgovarao o projektima na području općine u koje ulaže Vlada Federacije.

Podsjećamo, Vlada Federacije za izgradnju Srednjoškolskog centra Travnik izdvojila je 5.000.000,00 KM.

Pratimo nekoliko važnih projekata u Travniku, jedan od njih je srednjoškolski centar. On se završava i koliko vidimo useljava se već u rujnu. Zajedno s općinom i SBŽ uspjeli smo u tom velikom projektu. Tu je i regionalni projekt Plava voda, a treće imamo i transfere nižim razinama vlasti. Travnik ih posebno dobro koristi za poboljšanje infrastrukture“, rekao je Novalić novinarima.

Ovo je treća posjeta premijera Travniku u godinu i pol dana. Ovo nije predizborna priča, radi se o redovnoj pažnji koju Vlada FBiH posvećuje SBŽ i općini Travnik. Mi smo premijera upoznali s napretkom radno-poslovnih zona Bazinica i Polje, a tražili smo i urgenciju za rješavanje radno-poslovne zone u bivšoj vojarni Slimena. To je važno jer pored stvaranja ambijenta i rješavanja problema građana, stvaranje uvjeta za zapošljavanje je naš primarni zadatak u budućnosti”, kazao je Dautović.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia