online slots game malaysia
SvijetVijesti

Prije napada na Markovu trgu 22-godišnjak poručio ”dosta je bilo prevara”

Danijel Bezuk (22), koji je u ponedjeljak ujutro hicima iz automatskog oružja ranio policajca na Markovu trgu, objavio je prije samoubistva poruku na društvenim mrežama u kojoj je poručio da je ”dosta bilo prevara i bezobzirnog gaženja ljudskih vrijednosti bez odgovornosti”.

Glavni ravnatelj policije Nikola Milina izjavio je u ponedjeljak kako je u pucnjavi na Trgu sv. Marka policija reagirala kako treba – nakon što je na ulazu u zgradu Vlade ozlijeđen jedan policajac, drugi je prema počinitelju odmah upotrijebio vatreno oružje.

“Nakon pucnjave, odmah je reagirao drugi policijski službenik koji je upotrijebio vatreno oružje prema počinitelju. Prema informacijama s kojima sada raspolažem, počinitelj se odmah udaljio s mjesta događaja”, kazao je Milina na konferenciji Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Istaknuo je da je kao i uvijek u ovakvim situacijama, angažiran cijeli raspoloživi policijski sustav, a da je vrlo brzo, 24 minute nakon samog događaja, pronađen 22-godišnji počinitelj. Milina je ponovio da je, prema sadašnjim informacijama, on izvršio samoubistvo. 

O mogućem motivu nije želio govoriti, rekavši da će to otkriti kriminalističko istraživanje, kao i tip “dugog vatrenog oružja” iz kojeg je napadač ispalio više hitaca, prenosi Hina. 

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia