online slots game malaysia
SarajevoVijesti

Za ZZO KS priznanje certifikacijske kuće: Osiguranik i njegovo zadovoljstvo u prvom planu

U Zavodu zdravstvenog osiguranja Kantona Sarajevo, godinu dana nakon što je uspješno uveden ISO standard 9001:2015, tim auditora certifikacijske kuće TÜV NORD Adriatic proveo je prvi nadzorni audit sistema upravljanja kvalitetom u skladu sa zahtjevima međunarodnog standarda EN ISO 9001:2015, uz analizu poslovnih procese Zavoda i realizaciju ranije datih preporuka.

U skladu s propisanim standardima, auditorski tim donio je zaključak da su u cijelom poslovanju Zavoda osiguranik i njegovo zadovoljstvo u prvom planu, te da je uređenost poslovnih procesa Zavoda u skladu s međunarodnim standardom. Tim auditora nije utvrdio postojanje neusaglašenosti u radu. Konstatovana je posvećenost uposlenika Zavoda u obavljanju povjerenih im poslova, te evidentna opredijeljenost Zavoda za daljnja poboljšanja u radu.

Direktor Zavoda Muamer Kosovac iskazao je zadovoljstvo učinjenim u pogledu uspostave sistema upravljanja kvalitetom, koji doprinosi zadovoljstvu korisnika.

„Ovo priznanje prestižne certifikacijske kuće predstavlja potvrdu da zaista radimo u skladu sa svjetskim standardima, a krajnji cilj je poboljšanje naših usluga i zadovoljstvo naših korisnika. Nastavit ćemo se truditi da održimo i unaprijedimo ovaj nivo kvaliteta, jer smo svjesni da je to ključ za dugoročan uspjeh i povjerenje osiguranika”, rekao je Kosovac.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia