online slots game malaysia
Vijesti

Za tri nova kapitalna projekta u KS izdvojeno više od dva miliona KM

Ministarstvu za boračka pitanja Kantona Sarajevo na sjednici Vlade data je saglasnost za pokretanje tri kapitalna projekta u 2023. godini.

Riječ je o projektu „Opremanje Veteranskog odjela u okviru JU Opća bolnica „Prim.dr. Abdulah Nakaš”, finansiranju projekta „Dnevna bolnica za PTSP u okviru JU “Psihijatrijska bolnica Kantona Sarajevo“, te projektu “Izgradnja Memorijalnog centra Žuč”.

Iz Budžeta Kantona Sarajevo za ova tri izuzetno važna kapitalna projekta izdvojeno je ukupno dva miliona i 300 hiljada konvertibilnih maraka. Od tog iznosa, za projekt Veteranskog odjela u Općoj bolnici planirano je 1.000.000 KM, za projekt Dnevne bolnice za PTSP 300.000 KM, dok je za projekt izgradnje Memorijalnog centra Žuč također planirano 1.000.000 KM.
Odobreni projekti dio su njegovanja kulture sjećanja, ali i podrška poboljšanju kvaliteta života osoba iz braniteljske populacije.0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia