online slots game malaysia
Sarajevo

Vranić odgovorio na optužbe SDA o štimanju posla kćerkama: Otac im nikada nije štelio, kao što ni meni moji roditelji nisu

Kantonalni odbor Sarajevo SDA saopćio je prije nekoliko dana kako aktuelni ministar zdravstva KS – Haris Vranić (SDP), namjerava zaposliti svoje dvije kćerke na neodređeno vrijeme u javnoj ustanovi koja je pod kontrolom ovog ministarstva.

O tome je u večerašnjem Polisu ministar Vranić kazao da je laž ono što je navedeno u vezi njegovih kćerki.

Ja nikada nisam demantirao to da su se moja djeca prijavila na konkurs kao što će se prijaviti i tuđa djeca, zbog toga što su moja djeca, na moju sreću, a na žalost nekih, ljekari. Ako neko smisli sistem kako moja djeca mogu početi raditi, ja bih volio da mi ga prezentira, ne ulazeći u srž onoga što je to politički motiviran napad.

Ističe da ne ulazi u detalje, ali da je samo govorio da su laži u onom segmentu da njegove kćerke nisu upisale Medicinski fakultet.

Kantonalni odbor SDA se inače bavi svim i svačim osim onim čime bi trebao da se bavi već 30 godina – naglasio je Vranić.

Potvrdio je za TVSA da su se njegove kćerke prijavile na konkurs i da će nakon pismenog otići i na usmeni ispit – “Ako je sve u skladu sa zakonom i ako budu ispunjavale uslove i steknu uslove da se zaposle, one će biti zaposlene u JU Doma zdravlja, ali otac im nije nikada niti štelio, niti omogućavao, kao što ni meni moji roditelji, iako su oboje ljekari, nisu naštelili bilo šta”.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Vranić je sinoć u Polisu na TVSA kazao da je laž ono što je navedeno u vezi njegovih […]

Back to top button
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia