online slots game malaysia
Sarajevo

VIDEO/ Dunović: DF ne može imati programsku koaliciju sa HDZ-om

Gost emisije Špica bio je Milan Dunović, potpredsjednik Federacije Bosne i Hercegovine. Govorio je o mogućoj koalicija DF-a sa ostalima, o formiranju vlasti, kao i o odlukama koje je donio Christian Schmidt.

Na samom početku, govoreći o koaliranju DF-a sa ostalima, Dunović je naglasio kako Demokratska fronta ne može imati programsku koaliciju sa HDZ-om, rekavši sljedeće:

Kada govorimo o formiranju vlasti, ja moram reći da je meni malo čudno da se bombastično najavljuje većina u Federaciji, a još uvijek ne znamo po kojem modelu se popunjava Dom naroda, tu informaciju nema niko od političkih aktera“.

Zaista će biti čudno funkcioniranje vlasti u kojoj će biti naprimjer više od osam stranaka, sa HDZ-om kao nezaobilaznim faktorom. DF je mogao imati programsku koaliciju sa HDZ-om, govorim o prethodnom periodu, samo u cilju sprječavanja njihovih namjera u ostvarivanju njihovih političkih ciljeva“- rekao je Dunović.

Više pogledajte na sljedećem linku:

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia