online slots game malaysia
Sarajevo

VIDEO/ Bandić za Špicu: “Neophodna je ozbiljna koalicija na svim nivoima vlasti”

Gost emisije Špica bio je Muamer Bandić iz Stranke za Bosnu i Hercegovinu, koji je ušao u Skupštinu Kantona Sarajevo. Ono o čemu je govorio jeste sam ishod izbora, da li je bilo dogovora mimo onih sa NES- om, te svoje mišljenje o nužnom donošenju ozbiljnih programa, kako bi sva politička obećanja postala stvarnost.

Na pitanje da li je bilo dodatnih dogovora osim onih sa NES- om, rekao je sljedeće: ” Dogovori se odvijaju u periodu koji je iza nas, postali su već i zvanični. Ja smatram da dosadašnji oblik političkog organizovanja koji je bio prisutan u Bosni i Hercegovini nije donio željene efekte. Mislim da bi u narednom periodu politički lideri trebali dogovoriti ozbiljnu koaliciju koja bi bila prisutna na svim nivoima vlasti.

Dalje je naglasio kako, što se tiče Stranke za Bosnu i Hercegovinu, ona je dala punu podršku Željku Komšiću u trci za predsjednika BiH, te je u tom kontekstu postignut dogovor sa DF-om.

Svi ostali dogovori sa DF- om ili sa bilo kojom drugom strankom, će se zaključivati isključivo na osnovu programskih ciljeva i isključivo ćemo gledati da to uradimo na svim nivoima” – naglasio je Bandić, stavljajući poseban akcent na neophodnost rada po jasno utvrđenim planovima i programima.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia