online slots game malaysia
SarajevoVijesti

Uručena finansijska podrška od 41.700KM iz Kantona Sarajevo udruženjima iz cijele BiH

Predsjedavajući Skupštine Kantona Sarajevo Elvedin Okerić danas je uručio finansijsku podršku od 41.700 KM za osam udruženja iz cijele Bosne i Hercegovine, čiji su projekti iz oblasti sporta, nauke, kulture, vjerskih zajednica i socijalne pomoći prepoznati kao važan doprinos unapređenju uslova života i rada u njihovim zajednicama.

“Kanton Sarajevo, kao glavni grad i administrativni centar Bosne i Hercegovine, je podržao jako puno kvalitetnih projekta u prethodne dvije godine. To su projekti koji su vezani za Kanton Sarajevo, održivi povratak u entitetu RS, zatim projekti u Hercegovini, Krajini, kao i projekti našeg povezivanja sa narodom Sandžaka. Gdje god smo bili, osjetili smo od našeg naroda posebnu ljubav prema Sarajevu očekujući neku vrstu saradnje i  zaštite bilo da je ona finansijska, kulturna, duhovna ili sigurnosna . Uvjerili smo se koliko je važna međusobna saradnja svih građana  Bosne i Hercegovine bez obzira u kojem dijelu naše zemlje živjeli kao i sa našom dijasporom koja je također nepravedno zapostavljena, jer zemlja je onoga ko gazi po njoj.

U granicama naših mogućnosti, odazvali smo se na većinu  poziva kao odgovor na njihove probleme i potrebe našeg društva za kvalitetnim projektima”, poručio je predsjedavajući Okerić.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia