online slots game malaysia
SarajevoVijesti

Udruženje ‘Majka i Dijete-Bombon’ u Sarajevu organizuje inkluzivnu radionicu za djecu

Udruženje „Majka i Dijete-Bombon“ će 21. septembra u Sarajevu organizirati inkluzivnu radionicu za djecu “Stvarajmo zajedno”, koja predstavlja priliku za stvaranje inkluzivnog okruženja u kojem se svako dijete osjeća dobrodošlim i prihvaćenim.

Osim toga, radionica će promovirati nekoliko ključnih aspekata, kao što je ispunjeno slobodno vrijeme, jer djeca, bez obzira na svoje individualne izazove ili sposobnosti, zaslužuju priliku da uživaju u svom slobodnom vremenu.

Ove radionice organizuju se zahvaljujući podršci Općine Novo Sarajevo i Ministarstva za odgoj i obrazovanje Kantona Sarajevo.

Kreativne radionice djeci nude priliku da se izraze, istraže svoje interese i osjećaju radost kroz umjetnost i kreativnost. Također, omogućavaju djeci da razvijaju prijateljstva i socijalne vještine. Interakcija s vršnjacima, bez obzira na različitosti, potiče razumijevanje, suosjećanje i empatiju među djecom.

– Pozivamo vas da svojim dolaskom pokažete da su sva djeca jednako važna i da zajedno gradimo društvo po mjeri svakog djeteta – poručili su iz Udruženja „Majka i Dijete – Bombon“. 

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia