online slots game malaysia
SarajevoVijesti

TVSA donosi priču o sarajevskoj djevojčici koja je 2019. dobila pismo od kraljice Elizabethe II (Video)

Kraljica Elzabeta bila je cijenjena širom svijeta zbog svoje mudrosti , stabilnosti i služenja ali za jednu dijevojčicu iz Sarajeva najveći kvalitet monarha bili su ljubav prema psima i njena dobrota. Ovo je priča o  Asiji Isović , djevojčici iz našeg grada koja je 2019 godine gledajući crtani film “Korgi- Kraljevski pas velikog srca” o ljubimcima britanske kraljice, odlučila  kraljici Elizabethi poslati razglednicu, pjesmicu i crtež, a onda je na njenu Sarajevsku adresu  neočekivano stigao i odgovor s dvora u ime najduže vladajućeg monarha u britanskoj istoriji.

Ne otkriva Asya puno detalja pisma koje je napisala, ipak je to kaže njena mala tajna, ali bila je dosjetljiva kada joj je napisala – Istanbul je fantastičan, Pariz je romantičan, London je Vaš, a Sarajevo je moje. Nekoliko mjeseci kasnije u poštanskom sandučiću koverta sa kraljevskim pečatom, stigao je odgovor.

Pogledajte kompletnu priču

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Televizija Sarajevo donosi priču o Asiji Isović, djevojčici iz Sarajeva koja je 2019 godine gledajući crtani film “Korgi- Kraljevski pas velikog srca” o ljubimcima britanske kraljice, odlučila kraljici Elizabethi poslati razglednicu, pjesmicu i crtež, a onda je na njenu sarajevsku adresu neočekivano stigao i odgovor s dvora u ime najduže vladajućeg monarha u britanskoj historiji. […]

Back to top button
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia