online slots game malaysia
Bosna i HercegovinaVijesti

Tužioci Tužilaštva BiH boravili u Nizozemskoj, sastanak s timom EUROPOL-a i EUROJUST-a

Vršilac dužnosti glavnog tužioca Tužilaštva BiH Milanko Kajganić održao je sastanak sa timom tužilaca koji su boravili u EUROPOL-u i EUROJUST-u, kako bi se dogovorile dalje aktivnosti u borbi protiv organiziranog kriminala.

Tužioc Posebnog odjela za organizovani kriminal, gospodarski kriminal i korupciju boravili su u Kraljevini Nizozemskoj gdje su održali niz sastanaka sa partnerskim institucijama i agencijama, a u vezi sa radom na međunarodnim operacijama u borbi protiv organiziranog kriminala na području zapadnog Balkana.

Aktivnosti se odnose na uspostavu izravne suradnje sa partnerskim institucijama i policijskim i tužiteljskim asocijacijama, a radi efikasne razmjene dokaza i informacija o organiziranom kriminalu.

Tužioci su se između ostalog sastali sa predstavnicima asocijacija EUROPOL i EUROJUST u svrhu ostvarivanja izravne suradnje i komunikacija u svezi dostave informacija o organiziranim kriminalnim skupinama na području BiH i zapadnog Balkana do kojih su došle partnerske institucije iz inozemstva, saopćeno je iz Tužilaštva BiH. 

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia