online slots game malaysia
BiznisVijesti

Turistička zajednica KS strateški partner “Sarajevo Unlimited” foruma

Turistička zajednica Kantona Sarajevo strateški je partner sedmog Foruma inovacija, tehnologije i poduzetništva “Sarajevo Unlimited” koji se ove godine održava pod temom “Smart-up developments”.
Ovaj poslovni događaj od regionalnog značaja na jednom mjestu okuplja institucije, kompanije i mlade poduzetnike koji su prepoznali inovacije i digitalne tehnologije kao najznačajnije faktore u održivoj konkurentnosti u poslovanju, turizmu i privredi, saopćeno je iz Turističke zajednice KS.
Panel diskusije “ITurizam” i “Digitalizacija društva: tehnološke prekretnice” bile su prilika da prezentiramo primjene digitalizacije i inovativnih pristupa u razvoju turizma, kreiranju turističke ponude i pozicioniranju Sarajeva kao atraktivnog i modernog turističkog odredišta.
Kenan Magoda, predsjednik Turističke zajednice KS, ističe:
“Digitalizacija turističke ponude jedan je od ciljeva na kojima aktivno radimo, a posebno smo ponosni na dva izdvojena projekta, Sarajevo City Card i prve pametne reciklomate u BiH.
Projekat Sarajevo City Card je u završnoj fazi i već narednog mjeseca turisti i svi posjetioci Sarajeva moći će kupiti jedinstvenu karticu koja će objediniti najposjećenije turističke atrakcije, muzeje, javni prevoz, žičaru i ostale usluge koje doprinose ugodnom boravku i nezaboravnom iskustvu u našem gradu.
Centralizacijom turističke ponude, turistima nudimo digitalno iskustvo i uštede, a prateći potrošačke navike i analizirajući profile korisnika Sarajevo City Card, moći ćemo kvalitetnije targetirati ciljna tržišta i kreirati turističku ponudu u skladu sa zahtjevima i željama turista.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia