online slots game malaysia
SarajevoVijesti

Trg djece Sarajeva danas privremeno dobija plavu notu

Kampanja Ravnopravno Različiti danas stiže u Sarajevo. Plato ispred BBI-a današnja je lokacija sa koje od 18-21h šaljemo poruke potreba i prava osoba sa invaliditetom.

Današnji #blue_event obuhvata dva performansa koji imaju za cilj upoznavanje građana sa izazovima sa kojima se susreću OSI  u svakodnevnom životu.

Kampanja adresira izazove u inkluziji osoba sa invaliditetom i zagovara za njihova poboljšanja sa lokalnim zajednicama i relevantnim institucijama kroz aktivnosti u 5 ciljanih BH gradova.

Pozivamo građane Sarajeva da budu dio današnjeg događaja, da uđu u cipele OSI na jedan minut, i u 20h zajedno pustimo balone sa porukama sa željom ostvarenja istih.

Kampanja se provodi u okviru projekta “Zajednice različitih ali ravnopravnih građana”, koji finansira Evropska unija, a provodi organizacija amputiraca UDAS, u partnerstvu sa Helsinškim parlamentom građana Banja Luka i UG “Nešto više”.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia