online slots game malaysia
SarajevoVijesti

Tokom vikenda nova regulacija saobraćaja, zbog izvođenja radova na sanaciji tramvajske pruge

Ministarstvo saobraćaja obavijestilo je građane Kantona Sarajevo da je u predstojećim danima vikenda odredilo novu regulaciju saobraćaja u blizini tog lokaliteta.

U subotu i nedjelju, 10. i 11. oktobra 2020., ulicom Zmaja od Bosne na dijelu “S” krivina – tramvajsko stajalište “Marijin Dvor” saobraćaj će se odvijati u dvije saobraćajne trake od 00.00 do 24.00 sata, dok krajnja desna saobraćajna traka i isključna saobraćajna traka ostaju zatvorene za saobraćaj.

Dio saobraćaja iz ulice Zmaja od Bosne bit će preusmjeren ulicom Franje Račkog (dvije saobraćajne trake), ulicom Vilsonovo šetalište (dvije saobraćajne trake), ulicom Kotromanića i izlazi na ulicu Hiseta na semaforiziranu raskrsnicu.

Također, dio ulice Vilsonovo šetalište od raskrsnice sa ulicom Franje Račkog do raskrsnice s ulicom Vrbanja ostaje i dalje otvoren za saobraćaj vozila od 00.00 do 24.00 sata, dok je saobraćaj biciklista tim dijelom potpuno obustavljen.

Osim toga, u ulici Vilsonovo šetalište od raskrsnice s ulicom Topal Osman paše do raskrsnice sa ulicom Franje Račkog uspostavlja se stalni režim saobraćaja koji podrazumijeva zabranu saobraćaja za motorna vozila u ulici Vilsonovo šetalište radnim danima od 17.00 do 24.00 sata, a vikendom od 00.00 do 24.00 sata, saopćeno je iz Službe za protokol i press KS.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia