online slots game malaysia
VijestiZanimljivosti

Studenti Poljoprivrednog fakulteta organizuju takmičenje u spretnosti berbe kukuruza

Poljoprivredno-prehrambeni fakultet Univerziteta u Sarajevu i Asocijacija studenata Poljoprivredno – prehrambenog fakulteta organizuju takmičenje u spretnosti prilikom berbe poljoprivrednih kultura.

Takmičenje će biti organizovano u sklopu oglednog poligona Poljoprivredno-prehrambenog fakulteta na Butmiru, općina Ilidža.
Na takmičenje se mogu prijaviti studenti bilo kojeg univerziteta ili ciklusa studiranja kao i učenici četvrtih razreda srednjih škola sa prostora cijelog svijeta!

Svi zainteresovani za učešće treba da formiraju Tim od tri (3) osobe koje nemaju više od 27 godina. Potrebno je odrediti vođu tima i dva standardna člana, te jednog rezervnog. Pored toga, tim mora imati definirano IME. Takmičenje će se sastojati iz tri dijela u kojima se timovi takmiče u brzini (CATCHaCORN), koncentraciji (PumpkinHUNT) i preciznosti (BasketCORN). Svi prijavljeni takmičari koji se pojave na samom događaju dobivaju cetrifikat o učešću, oni najbolji pehar za osvojeno mjesto kao i prigodnu novčanu nagradu, odnosno za prvo osvojeno mjesto 800 KM, za drugo 500 KM i treće 200 KM!
U slučaju najavljenih padavina takmičenje će biti odgođeno za naredni ili neki drugi dan.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia