online slots game malaysia
SarajevoVijesti

Štab CZ Općine Ilidža: Situacija na kritčnim tačkama pod kontrolom

Održana je II vanredna sjednica Štaba civilne zaštite Općine Ilidža, te su razmatrani izvještaji koordinatora sa terena.

Općinski načelnik Nermin Muzur istakao je da je trenutna situacija na terenu pod kontrolom, nivo vode je u padu, te su mjere i aktivnosti koje su poduzete tokom dana dale rezultat i sve kritične tačke su pod kontrolom. U mjesnim zajednicama Otes, Donji Kotorac i Butmir gdje je bila izuzetno teška situacija, trenutno je većinskim dijelom stavljeno pod kontrolu.

Uspostavljene su dežurne ekipe koje će nastaviti obilaziti i pratiti stanje na terenu tokom noći te je ponovno zakazana sjednica Štaba civilne zaštite Općine Ilidža sutra u jutarnjim satima.

Na terenu su i Kantonalna uprava civilne zaštite, Gorska služba za spašavanje, Federalna uprava civilne zaštite, predstavnici Policijske uprave, vatrogasci i druge službe koje su na raspolaganju građanima i građankama za sve što bude potrebno te je Štab civilne zaštite Općine Ilidža obezbijedio i pakete hrane, vode i higijenskih potrepština za najugroženije građane i građanke.

Još jednom podsjećamo građane i građanke da za sve informacije ili prijave mogu kontaktirati Službu civilne zaštite Općine Ilidža na sljedeće kontakt telefone:

Služba civilne zaštite

033/637-229

033/775-614

033/775-615

033/775-616

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia