online slots game malaysia
SarajevoVijesti

Skupštinu KS gledajte uživo u programu TVSA, u najavi dnevnog reda očekuje se više nastavaka

Između ostalog, na predloženom dnevnom redu naći će se prijedlozi zakona o posebnim programima KS za memorijalizaciju genocida, podršku povratku i razvoju Srebrenice, pomoći žrtvama i porodicama žrtava genocida nad Bošnjacima zaštićene zone UN-a „Srebrenica“, o Kantonalnoj agenciji za privlačenje investicija i privatizaciju, o izmjenama i dopunama Zakona o šumama KS, te nacrti zakona o visokom obrazovanju, komunalnoj policiji, o izmjenama i dopuni Zakona o turizmu, dopunskim pravima boraca-branitelja BiH.

Sjednicu Skupštine gledajte i na našem You Tube kanalu

Pred zastupnicima će se naći i prijedlozi Programa rada Skupštine KS za 2022. godinu, Poslovnika Skupštine KS i odluke o dopunama Odluke o usvajanju plana restruktuiranja zdravstvene djelatnosti i reorganizacije zdravstvenih ustanova u KS, izvještaji o radu i finansijskom poslovanju i programi rada više kulturnih ustanova, kao i programi rada ustanova socijalne zaštite.

Među predloženim tačkama je i Informacija o javnom linijskom prijevozu putnika u Kantonu, s prijedlogom zaključaka. te Prijedlog Odluke o osnivanju Kantonalnog javnog komunalnog preduzeća „Javni prijevoz Sarajevo“.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia