online slots game malaysia
Sarajevo

Škrijelj: Izetbegović se nije izjasnila, u dokumentaciji fali diploma i dva uvjerenja o položenim ispitima

Gost emisije Špica bio je rektor Univerziteta u Sarajevu, Rifat Škrijelj, gdje je govorio o zasjedanju Senata Univerziteta u Sarajevu povodom problema diplome direktorice Kliničkog centra u Sarajevu, Sebije Izetbegović koju je stekla na postdiplomskom studiju na Medicinskom fakultetu u Sarajevu.

Kako kaže rektor, još uvijek nema izjašnjenja direktorice Izetbegović.

-“To je dio koji nije relizirala ad hoc komisija i vijeće Medicinskog fakulteta. Imamo prispjelu dokumentaciju koju je prikupila ad hoc komisija, ali ta dokumentacija koju smo dobili nije kompletna i u njoj nemamo ključne dokumente, a nemamo ni stav niti izjašnjenje prof. Izetbegović po istom zvanično, jer smo i to tražili”, tvrdi rektor Univerziteta u Sarajevu.

Konkretno, nedostaje diploma o završenom postiplomskom studiju, a nedostaju dva uvjerenja – Uvjerenje o položenim ispitima u Zagrebu na Sveučilištu na Medicinskom fakultetu gdje je Izetbegović započela postdiplomski studij i Uvjerenje o položenim ispitima sa Medicinskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia