online slots game malaysia
Sarajevo

Seriju “Ti si moja domovina” gledajte u programu TVSA od 20,00 sati

Radnja serije počinje 1912. godine u Solunu, koji je u to vrijeme bio u sastavu Turske, a kojem prijeti veliki napad grčke vojske. Opasna i burna vremena stalnih ratova, stavljaju pred njih dvoje i njihovu porodicu velike prepreke. Cevdat i Azize su u predivnom braku i imaju troje djece – sina Ali Kemala i kćeri Yildiz i Halil. Cevdat je predani ratnik i mora o otići u obranu grada, a supruzi i djeci zapovjedi da se sklone na sigurno mjesto. Istoga dana Azize prima vijest da je njezin voljeni Cevdat mrtav.


Odlazi u Izmir, ali ni sedam godina kasnije ne pronalazi utjehu zbog iznenadne smrt svoga supruga. Sin Ali Kemal je postao problematičan mladić, Yildiz se želi bogato udati, a Halil je politički angažovana. Azize pada u tešku financijsku situaciju i jedini izlaz joj je da se uda za Tevfika, Cevdatovog najboljeg prijatelja koji je od djetinjstva zaljubljen u nju.

Ono što ne zna je da je zapravo Tevfik izdao njezinog supruga, a ne zna ni da Cevdat nije umro.

Seriju gledajte večeras u programu TVSA od 20,00 sati!

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia