online slots game malaysia
Sarajevo

SDP KS: Jačanje organizacije i dodatni razvoj društva

Kantonalna organizacija SDP BiH Sarajevo je opredijeljena za očuvanje partnerskih odnosa sa strankama sa kojim je potpisan Sarajevski dogovor.

Od partnera zahtijevamo međusobno poštovanje i svijest o važnosti ovog partnerstva kao alternative destruktivnim politikama i procesima koje smo zajednički zaustavili.

Čvrsto stojimo uz kandidaturu Irfana Čengića za načelnika Općine Stari Grad, a s druge strane, punu podršku pružamo i aktuelnom načelniku Općine Centar Srđanu Mandić.

Ono što je zasigurno novost je i donošenje tri rezolucije kojim sarajevski SDP još jednom potvrđuje svoju odlučnost za drugačije, kvalitetnije i bolje društvo.”Sarajevo – prijestolnica kulture, sporta, nauke i umjetnosti”,„Sarajevo – riznica prošlosti, kanton budućnosti“ i treća „Sarajevo – kanton nulte tolerancije na nasilje“ stoji između ostalog u saopćenju Kantonalne organizacije SDP BiH Sarajevo

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia