online slots game malaysia
BiznisVijesti

Raspisan konkurs za kupovinu zemljišta, na kojem će se graditi peletara KS

KJP “Sarajevo-šume” doo Sarajevo objavilo je jučer konkurs za dostavljanje ponuda građevinskog zemljišta na kojem će se graditi postrojenje za proizvodnju peleta Kantona Sarajevo. Rok za prijem ponuda je 30 dana od dana objave u dnevnim novinama, odnosno krajnji datum za dostavljanje ponuda po ovom konkursu je ponedjeljak, 05.12.2022. godine do 12:00 sati. Sve neophpdne informacije vezane za ovaj konkurs dostupne su na web stranici sarajevo-sume.ba i web stranici Ministarstva privrede KS na linku: https://mp.ks.gov.ba/…/javni-poziv-za-prikupljanje….

Raspisivanju ovog konkursa prethodila je konkursna procedura za izradu idejnog rješenja tehnološkog postrojenja za proizvodnju peleta po osnovu kojeg su izrađene specifikacije za zemljište, dok je izradi idejnog rješenja prethodila izrada studije opravdanosti koju je Vlada Kantona Sarajevo prihvatila, nakon čega je uslijedilo ispitivanje tržišta i konačno javni poziv za izradu idejnog rješenja. Nakon kupovine zemljišta sljedeći korak je raspisivanje javnog poziva za izradu građevinskog projekta neophodnog za instalaciju samog postrojenja za prozvodnju peleta, koji će također ići uporedo s javnim pozivom za građevinski projekat i prateće sadržaje uz njega.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia