online slots game malaysia
SarajevoVijesti

Privremena izmjena režima saobraćaja u ulicama Jukićeva i Himze Polovine

Ministarstvo saobraćaja Kantona Sarajevo odobrilo je KJKP “Vodovod i kanalizacija” Sarajevo privremenu izmjenu režima saobraćaja na dijelu saobraćajnice Jukićeva – općina Centar Sarajevo, od 3. do 15. novembra 2021. u terminu od 08:00 do 18:00 sati, a radi izvođenja radova na vodovodnoj mreži.

Prema rješenju Ministarstva, stanarima obližnjih stambenih objekata, vlasnicima privrednih objekata u toku obustave i drugih koji su pogođeni obustavom potrebno je osigurati prilaz njihovim objektima uputama od strane redara izvođača radova, kao i zabrane zaustavljanja i parkiranja u pomenutoj ulici u toku izvođenja radova.

Ministarstvo saobraćaja KS je i preduzeću INVEKO BA Sarajevo odobrilo privremenu izmjenu režima saobraćaja u ulici Himze Polovine – općina Centar Sarajevo, radi demontaže krana koji je služio za izvođenje radova na rekonstrukciji stambeno poslovnog objekta Himze Polovine broj 24.

Privremena obustava odnosina 04. novembar 2021. godine, u terminu od 05:00 do 07:30 sati.

Privremena izmjena režima saobraćaja sastoji se od zabrane saobraćaja za motorna vozila u dijelu saobraćane trake u kojoj se izvode radovi, dok druga ostaje slobodna za saobraćaj, kao i obustave pješačkog saobraćaja na dijelu izvođenja radova sa preusmjerenjem sigurnim dijelom javno-prometne površine.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia