online slots game malaysia
SarajevoVijesti

Primopredaja novog rovokopača za potrebe KJKP “Vodovod i kanalizacija”

Kantonalno javno komunalno preduzeće “Vodovod i kanalizacija” d.o.o. Sarajevo nabavilo je rovokopač – utovarivač sa pneumatskim čekićem, a primopredaji ove savremene radne mašine prisustvovali su ministar komunalne privrede, infrastrukture, prostornog uređenja, građenja i zaštite okoliša Kantona Sarajevo Bojan Bošnjak, direktor VIK-a Rusmir Salić i izvršni direktor za investicije i razvoj VIK-a, Nermin Kapidžija.

Vrijednost nabavljenog vozila iznosi 170.000 KM, odnosno 198.900 s PDV-om, a kako je rekao direktor Salić vozilo će se koristiti uglavnom za potrebe Službe za održavanje vodovodne mreže i objekata prilikom popravke kvarova, rekonstrukcije i izgradnje vodovodne mreže.

Resorni ministar Bošnjak kazao je da mu je drago da prisustvuje primopredaji nove opreme u cilju poboljšanja uslova rada u Preduzeću “Vodovod i kanalizacija”.

“Ovo samo govori da smo Vlada Kantona Sarajevo i ja kao resorni ministar opredijeljeni za poboljšanje uslova rada svih komunalnih preduzeća. Poboljšanjem uslova rada poboljšat će se i usluga koju naša komunalna preduzeća pružaju prema našim građanima i vjerujem da ćemo u sinergiji tih pozitivnih stvari doći do boljih i kvalitetnijih budućih i rješenja i uslova u kojima ćemo svi biti zadovoljni”, kazao je ministar Bošnjak.

Izvor: Vlada KS
0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia