online slots game malaysia
Vijesti

Predsjedavajući Skupštine KS: Osjeti se harmonija rada sa Strankom za BiH i nema sumnje da će tako biti i u KS

U Špici sa Elvedinom Okerićem predsjedavajućim Skupštine Kantona Sarajevo govorili između ostalog govorili smo o aktuelnim dešavanjima te da li je već bilo govora sa Strankom za Bosnu i Hercegovinu , te na šta je Okerić kazao: “Još uvijek nisu bili zvanični sastanci i još nisu počeli pregovori kada je u pitanju večina u Kantonu Sarajevo i raspodjela odgovornosti u Kantonu, izvjesno je da ćemo krenuti od ove sedmice. Čekali smo na provedbu svih ovih procedura kada je u pitanju delegiranje delegata u Dom naroda. Zakazali smo sjednicu za deveti decembar, sad u petak, sjednicu klubova naroda i kluba ostalih koji će izabrati svoje predstavnike u rukovodstvu Skupštine Kantona Sarajevo i tu ćemo vidjeti saradnju, proširenu koaliciju Stranke za Bosnu i Hercegovinu.“.

Okerić je istakao kako se osjeti harmonija, zbližavanje s obzirom na već sporvedene procedure, da su već neki dogovori ispoštovani i da nema potrebe sumnjati da se to neće i u KS realizovati.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia