online slots game malaysia
Vijesti

Predsjedateljica Krišto primila u nastupni posjet šefa Misije OESS-a Aggelera

Predsjedateljica Vijeća ministara BiH Borjana Krišto razgovarala je danas u Sarajevu sa šefom Misije OESS-a u BiH veleposlanikom Brianom Aggelerom.

Predsjedateljica Krišto naglasila je prioritete rada Vijeća ministara BiH u vezi s nastavkom reformi u procesu pridruživanja Europskoj uniji, ubrzanom izgradnjom infrastrukture, potporom razvitku gospodarstva i izmjenom izbornog zakonodavstva u roku od 6 mjeseci nakon uspostave vlasti, sukladno potpisanim Smjernicama, načelima i ciljevima djelovanja u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti.

Zahvalila je veleposlaniku i Misiji OESS-a zahvalila na dosadašnjem doprinosu izgradnji pomirenja, demokracije i institucija u našoj zemlji, što su preduvjeti za  političku stabilnost te uspješnu regionalnu suradnju i gospodarski boljitak Bosne i Hercegovine.

Izrazila je očekivanja da će Misija OESS-a u BiH ostati partner institucijama BiH u daljnjim reformskim procesima. Veleposlanik Aggeler je čestitao predsjedateljici Krišto na imenovanju te istaknuo da će Misija OESS-a nastaviti pružati svu nužnu potporu Bosni i Hercegovini, naglasivši važnost intenzivnije suradnje s Vijećem ministara BiH kako bi se ubrzala provedba europskih standarda i vrijednosti.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia