online slots game malaysia
SarajevoVijesti

Potpisan ugovor sa Federalnim Ministarstvom za boračka pitanja o sufinansiranju dislokacije spomen obilježja na Kobiljoj Glavi

U prostorijama Federalnog Ministarstva za boračka pitanja, poptisan je ugovor o sufinansiranju dislokacije spomen obilježja na Kobiljoj Glavi.

Općina Vogošća je, postupajući po javnom pozivu za dodjelu sredstava za sufinansiranje izgradnje spomen obilježja, uređenja mezarja i grobalja, raspisanog od strane Federalnog ministarstva za boračka pitanja, dostavila aplikaciju za dodjelu sredstava za dislokaciju/ponovnu izgradnju spomen obilježja šehidima i poginulim borcima na lokalitetu Kobilja Glava.

Dislokacija ovog spomen obilježja nužna je zbog projekta izgradnje raskrsnice sa kružnim tokom na lokalitetu Kobilje Glave.

Ovaj projekat Ministarstvo je sufinansiralo sa 15.000,00 KM. Inače, po osnovu pomenutog Javnog poziva podržana su 63 projekta izgradnje i renoviranja spomen obilježja u ukupnom iznosu od oko 1.100.000,00 KM.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia