online slots game malaysia
Sarajevo

Počela obuka za pripadnike GPBiH i Federalnog MUP-a u organizaciji NCA Velike Britanije

U sjedištu Granične policije BiH u ponedjeljak je počela obuka za pripadnike Granične policije BiH i pripadnike Federalnog ministarstva unutarnjih poslova, pod nazivom “Razmjena podataka – Open source”, u organizaciji Nacionalne kriminalističke agencije Velike Britanije, posredovanjem Veleposlanstva Velike Britanije u Sarajevu. 

Ravnatelj GPBiH Mirko Kuprešaković uvodnim govorom zahvalio je Nacionalnoj kriminalističkoj agenciji Velike Britanije i Veleposlanstvu Velike Britanije na potporima Graničnoj policiji te na organiziranju obuKe, koja je od izuzetnog značaja za policijske službenike.

Istaknuo je kako je važno kontinuirano se usavršavati i usvajati nova znanja, na čemu se intenzivno radi, a upravo ovakve obuke i razmjene iskustava, kako je kazao, dodatno nenaprijeđuju vještine iz područja vezanih za djelovanje i rad GPBiH. 
 
Navedena obuka održava se do 29. rujna, a pripadnik GPBiH i Federalnog MUP-a obučavat će stručnjake iz Velike Britanije.

Ova obuka je nastavak uspješne saradnje Granične policije BiH sa Nacionalnom kriminalističkom agencijom Velike Britanije s ciljem unaprjeđenja istraga u suzbijanju prekograničnog kriminaliteta, naveli su iz GPBiH.
                        

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia