online slots game malaysia
Biznis

Počela konferencija “Dani osiguranja u Bosni i Hercegovini”

Udruženje društava za osiguranje u Federaciji BiH (UDO F BiH) organizovalo je 2. konferenciju „Dani osiguranja u Bosni i Hercegovini”. Konferencija se održava danas 29.09. i sutra 30.09. godine u Sarajevu – hotel „Hills“. Na ovom najvećem skupu domaće industrije osiguranja će, kroz formu okupljanja top menadžmenta osiguravajućih društava iz Bosne i Hercegovine te institucija osiguranja, akademske zajednice kao i gostiju iz regije, iz udruženja osiguravatelja, kao i osiguravajućih kompanija, biti obrađene ključne teme od interesa za tržište osiguranja u BiH.

Na interesantnim panel diskusijama i prezentacijama će fokus pažnje je posvećen izazovima na tržištu osiguranja, posebno u vezi sa aktuelnom globalnom ekonomskom situacijom opterećenom inflacijom i posljedicama rata u Ukrajini, pitanjima regulatornog okvira i harmonizacije propisa, perspektivama osiguranja u EU, digitalizaciji u osiguranju, međusobnom odnosu i saradnji banaka i osiguranja, dilemama u vezi implementacije IFRS 17, štetama i prevarama u osiguranju, liberalizaciji osiguranja AO i drugim temama. 

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia