online slots game malaysia
SarajevoVijesti

Općina Centar Sarajevo dobitnik priznanja ‘Lider u oblasti zapošljavanja mladih’

Vijeće mladih Federacije Bosne i Hercegovine zajedno sa Omladinskim savjetom Republike Srpske i Vijećem/Savjetom mladih Brčko distrikta BiH u okviru projekta „Fakat je vakat za mlade 2.0“ dodijelilo je Općini Centar Sarajevo priznanje „Lider u oblasti zapošljavanja mladih“.

Nakon zatvaranja javnog poziva za podnošenje prijedloga za dodjelu javnih priznanja jedinicama lokalne samouprave za unapređenje položaja mladih u BiH, tri krovna tijela mladih su sačinila komisiju koja je pristupila ocjenjivanju pristiglih aplikacija, te je nakon dva kruga ocjenjivanja odlučeno da Općina Centar drugu godinu zaredom dobije ovo priznanje, saopćeno je iz Općine Centar.

Iz Vijeća mladih FBiH su čestitali Općini Centar na liderskoj poziciji u oblasti zapošljavanja mladih. Izrazili su nadu da će ovo priznanje, koje tri krovna tijela mladih dodjeljuju po drugi put, biti podstrek Općini Centar da kreira i vodi politike koje će motivisati mlade ljude da ne odlaze, da u svojoj domovini primjenjuju znanja i tu budu proaktivne članice i članovi društva.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia