online slots game malaysia
SarajevoSportVijesti

Općina Centar nastavlja finansijsku podršku Fudbalskom klubu Sarajevo

Općinsko vijeće Centar je, na inicijativu vijećnika Dženana Muminovića, u ovogodišnjem Budžetu izdvojilo 200.000 KM za rad omladinskog pogona i drugih selekcija Fudbalskog kluba „Sarajevo“.

S obzirom na navedeno, danas su predsjedavajući Općinskog vijeća Sejad Đozo i dopredsjedavajuća Ira Adilagić zajedno sa predsjedavajućim Gradskog vijeća Grada Sarajeva Jasminom Ademovićem i pomenutim vijećnikom Muminovićem posjetili FK Sarajevo, gdje ih je ugostio predsjednik ovog sarajevskog kluba Ismir Mirvić.

Predsjednik Mirvić se zahvalio na podršci Općine Centar, a posebno na izdvojenim sredstvima.

– Veoma smo zahvalni na vašoj podršci. Naš klub je spreman za saradnju sa Općinom Centar kao strateškim partnerom uz pomoć koje možemo ostvariti dobre sportske rezultate. Ulaganjem u klub se pomaže naša zajednica i država, istakao je Mirvić.

Predstavnici Općinskog vijeća su naglasili da izdvojena sredstva nisu ni približno dovoljna za klub kao što je FK Sarajevo, ali da će ovakva vrsta saradnje biti nastavljena i ubuduće, prvenstveno jer je sjedište kluba na području ove općine i svojim dosadašnjim rezultatima predstavlja pozitivnu priču i utiče na renome i ugled ove lokalne zajednice i njenih stanovnika.

Kako su predstavnici Općinskog vijeća najavili, u rebalansu budžeta Općine Centar, predložit će izdvajanje dodatnih finansijskih sredstava.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia