online slots game malaysia
Sarajevo

Općina Centar i Udruženje Croa – Zajedno protiv Cyber nasilja

Centar za razvoj omladinskog aktivizma „CROA“ u okviru projekta „Zajedno protiv Cyber nasilja“ u narednom periodu realizirat će aktivnosti koje su usmjerene na povećanje stepena sigurnosti djece. 

Aktivnosti će se realizirati u sedam odgojno-obrazovnih institucija osnovnog obrazovanja, koje djeluju na području općine Centar i to kroz edukacije, podizanje svijesti i proces afirmacije i ohrabrivanja djece i roditelja da prepoznaju cyber nasilje i na pravi način reaguju. Aktivnosti se provode uz saglasnost Ministarstva za odgoj i obrazovanje Kantona Sarajevo.

Planirana je realizacija ukupno 21 edukacije i to 14 edukacija za 150 učenika osnovnih škola sa područja općine Centar i to „Alija Nametak“, „Isak Samokovlija“, „Silvije Strahimir Kranjčević“, „Hasan Kikić“, „Mehmed beg Kapetanović Ljubušak“, „Safvet beg Bašagić“ i „Musa Ćazim Ćatić“, te 7 edukacija za minimalno 100 roditelja sa područja općine Centar.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia