online slots game malaysia
Vijesti

Okerić za TVSA: Pozivamo građane Kantona Sarajevo da ne podliježu dezinformacijama, da budu smireni i pribrani

Danas je zasjedala komisija za sigurnost Skupštine Kantona Sarajevo, a u Špici govorili smo sa Elvedinom Okerićem, predsjednikom komisije.

Na osovnu dobivenih informacija Okerić tvrdi kako nema sigurnosnih smetnji kada je riječ o održavanju i provođenju aktivnosti planiranih za deveti januar.

“Uprava policije KS u skladu sa svojim nadležnostima komunicirala je sa ostalim policijskim agencijama na višim nivoima, kao što je Federacija i država BiH, da li postoji sigurnosnih smetnji, dobili su odgovore do danas da nema smetnji. Mi se iskreno nadamo da će tako i ostati.”– kazao je za Špicu Elvedin Okerić.

Ono što dodatno objašnjava jeste da Komisija daje punu podršku Upravi policije KS u preveniranju i sprovođenju svih aktivnosti kako ne bi došlo do neželjenih posljedica.

“Pozivamo sve građane Kantona Sarajevo da ne podliježu dezinformacijama, da budu smireni i pribrani, da na neki način komuniciraju sa zvaničnim institucijama. Ovo je samo za građane Kantona Sarajevo jedan deveti januar i ništa više.

Kako je navedeno i u saopćenju, Elvedin Okerić još jednom se koristi prilikom da kako građani, tako i udruženja, postupaju odgovorno u javnom komuniciranju, kako ne bi zloupotrijebili javni prostor i uznemirili građane KS, građane BiH.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia