online slots game malaysia
Vijesti

Okerić za Špicu: Vrata su otvorena za stranke koje su spremne potpisati sporazume o koaliranju (video)

Elvedin Okerić, predsjedavajući Skupštine Kantona Sarajevo gost Špice govorio je o formiranju Vlade, budućim aktivnostima i planovima.

“U teškom vremenu 2020. godine preuzeli smo odgovornost, nismo poklekli, i onoliko koliko smo znali mijenjali smo stanje i rješavali aktuelne probleme građana Kantona Sarajevo, to su građani prepoznali i dali nam ponovo podršku u naredne četiri godine da nastavimo popravljati stanju u društvu KS.”– kazao je Okerić.

Da li će Stranka za Bosnu i Hercegovinu biti dio nove većine u Kantonu Sarajevo Okerić kazuje: “Mislim da su vrata otvorena za sve stranke koje su spremne da potpišu sporazum, mjere i principe kao što smo to radili 2018., 2020,, godine. Mislim da je to jedan od razloga koji su građani prepoznali da mogu da prate rad Vlade koja potpiše određeni sporazum sa konkretnim mjerama i principima. Vidim da je to sad praksa u svim kantonima da se potpisuju i traže sporazumi o koaliranju koji će sadržavati konkrtne mjere i principe koje će mediji i građani moći pratiti.”

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia