online slots game malaysia
SarajevoVijesti

Nova rasvjeta na Alipašinom Polju

Započeli su radovi na zamjeni kompletne rasvjete unutar B faze Alipašinog Polja, ukupne vrijednosti od oko 200.000 KM.
Umjesto stare i dotrajale rasvjete, duž trga i šetnice će biti postavljena nova LED rasvjeta koja troši manje električne energije, a istovremeno daje bolji efekat osvijetljenja, te ima duži vijek trajanja od konvencionalne.
Pored zamjene postojeće rasvjete izvršit će se i izgradnja nove na mjestima gdje nedostaje, kako bi se postigao bolji nivo osvjetljenosti naselja, gdje će biti postavljeno oko 80 LED rasvjetnih tijela, čime će se poboljšati osjećaj sigurnosti građana u večernjim i noćnim satima.
U ovom dijelu Alipašinog Polja javna rasvjeta nije mijenjana duži period, te je osvijeteljenost bila jako loša. Zamjenom stare rasvjete, LED rasvjetom, poboljšat će se osvjetljenje unutar cijelog naselja.
Radovi u sklopu projekta modernizacije rasvjete u B fazi Alipašinog Polja će se izvoditi etapno, te će na pojedinim dionicama šetnice i trga dio rasvjete biti van funkcije zbog neophodnih radova.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia