online slots game malaysia
SarajevoVijesti

Nastavak prekinute sjednice Skupštine KS u srijedu 17. novembra

Na narednoj sjednici Skupštine KS pred zastupnicima će se naći i Informacija o slučaju preminule djevojčice Džene Gadžun

Prema zaključku Kolegija Skupštine Kantona Sarajevo, 45. radna sjednica Skupštine biće održana u utorak, 30. novembra 2021. godine.

Nacrt Budžeta KS za 2022. godinu, kao i Nacrt Zakona o njegovom izvršavanju biće prve tačke ove sjednice. Pred zastupnicima će se naći i Informacija o slučaju preminule djevojčice Džene Gadžun iz Kaknja.

Na istoj sjednici Skupština će se izjašnjavati i o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o prijavljivanju i postupku provjere podataka o imovini nosioca javnih funkcija u Kantonu Sarajevo, te o Prijedlogu odluke o zajedničkom izvršavanju nadležnosti sa Federacijom Bosne i Hercegovine u okviru sveukupne reforme javne uprave.

Nastavak 44. sjednica Skupština KS, čiji rad je prekinut prošle sedmice, biće nastavljena u srijedu, 17. novembra 2021. godine, saopćeno je iz Službe za press i protokol KS.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia