online slots game malaysia
SarajevoVijesti

Nagrađen posebni istražni tim Uprave policije MUP-a KS

Odjeljenje za odnose sa javnošću MUP-a Kantona Sarajevo u svom saopćenju za medije izjavilo kako je policijski komesar Uprave policije MUP-a KS, generalni inspektor policije Nusret Selimović postavio intenziviranje rada na preduzimanju svih neophodnih mjera i radnji u cilju rasvjetljavanja krivičnog djela teškog ubistva policijskih službenika Šehović Adisa i Vujinović Davora, te identifikaciji i pronalasku izvršilaca ovog gnusnog zločina.

Službenici Uprave policije koji su bili članovi posebnog istražnog tima tom prilikom iskazali su visok stepen profesionalizma, lične hrabrosti, kreativnosti, samoinicijativnosti, odgovornosti i stručne sposobnosti tokom provođenja ove izuzetno zahtjevne i složene istrage, te su na taj način dali nemjerljiv i izuzetan doprinos rasvjetljavanju i dokumentovanju predmetnog krivičnog djela i identifikaciji lica osumnjičenih za izvršenje istog.

Zbog svega navedenog, Uprava policije MUP-a Kantona Sarajevo je putem Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, podnijela Inicijativu Vladi Kantona Sarajevo za dodjelu novčane nagrade za pet policijskih i jednog državnog službenika Uprave policije, koju je Vlada prihvatila i svojim Zaključkom zadužila Upravu policije da isplati novčane nagrade članovima posebnog istražnog tima.

0 0 vote
Article Rating

Show More
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja.

trusted online casino malaysia